امروزه به دلیل سنگین شدن نرم افزار ها و بازی های موبایلی، سخت افزار به یک بخش مهم در گوشی ها تبدیل شده که همواره باید در هنگام خرید به آن توجه داشته باشید. همانطور که میدانید، گوشی‌های اندرویدی به دلیل آن که توسط شرکت‌های متفاوتی تولید می‌شوند، دارای سخت افزارهای گوناگونی هستند.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به منظور خرید و استفاده از گوشی اندرویدی باید به آن توجه داشته باشید، نوع CPU مورد استفاده در دستگاهتان است. در واقع به صورت کلی روش‌های مختلفی برای تشخیص پردازنده گوشی اندروید وجود دارد و شما می‌توانید از طریق این روش‌ها اقدام به شناسایی و تشخیص سی پی یو گوشی خود کنید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا شما را با این روش‌ها آشنا کرده و در مورد هر یک از آن‌ها اطلاعات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

تشخیص پردازنده موبایل بدون نرم افزار

در صورتی که قصد دارید تا اقدام به شناسایی پردازنده موبایل خود بدون نرم افزار کنید، دو روش پیش روی شما وجود دارد. اگر بخواهیم در مورد روش شناسایی نوع پردازنده گوشی اطلاعاتی را به شما ارائه دهیم، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بررسی بخش About phone

یکی از ساده‌ترین روش‌هایی که به عنوان روش شناسایی نوع CPU موبایل می‌توانید از آن استفاده کنید، بررسی بخش About Phone یا درباره تلفن است. شما می‌توانید این بخش را از طریق تنظیمات گوشی خود پیدا کرده و آن را انتخاب کنید. در صورتی که وارد بخش About Phone گوشی خود شوید، می‌توانید در قسمت Processor اقدام به تشخیص پردازنده گوشی خود کنید.

 

البته موضوع مهمی که به منظور تشخیص پردازنده گوشی اندروید از طریق این روش باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر چه در گوشی‌های مختلف می‌توانید نام پردازنده دستگاه خود را از این طریق مشاهده کنید، با این حال در این قسمت نوع دقیق پردازنده یا حتی معماری به شما نشان داده نمی‌شود. به همین دلیل اگر قصد دارید تا به صورت کامل اقدام به تشخیص سی پی یو گوشی خود کنید، می‌توانید به سراغ سایر روش‌ها آمده و از آن‌ها استفاده کنید.

بررسی اطلاعات گوشی در سایت Gsmarena

یکی دیگر از روش‌های تشخیص پردازنده گوشی‌های اندرویدی، بررسی اطلاعات دستگاه خود از طریق وب سایت Gsmarena است. بی شک یکی از برترین وب سایت‌های موجود در فضا اینترنت که می‌توانید از طریق آن اطلاعات کاملی در مورد گوشی خود پیدا کنید، این سایت می باشد. شما می‌توانید با ورود به این وب سایت، تنها نام گوشی خود را جستجو کرده و در بخش CPU یا Processor نوع پردازنده گوشی خود را مشاهده کرده و اطلاعات کاملی از دستگاه خود را مشاهده کنید.

استفاده از برنامه شناسایی موبایل اندروید

اگر از طریق روش‌های تشخیص پردازنده موبایل بدون نرم افزار، قصد ندارید تا اقدام به تشخیص سی پی یو گوشی کنید، می‌توانید نرم افزارهای مختلفی را بر روی گوشی خود نصب کرده و از طریق برنامه شناسایی سی پی یو گوشی، برای مشاهده اطلاعات دستگاه خود اقدام کنید. از بهترین برنامه‌هایی که برای تشخیص پردازنده گوشی اندروید می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

اپلیکیشن CPU-Z

در صورتی که به دنبال اپلیکیشنی هستید که بتوانید از طریق آن به صورت کامل مشخصات گوشی خود را مشاهده کرده و دید کاملی در مورد سخت افزار و نرم افزار گوشی خود داشته باشید، می‌توانید به سراغ اپلیکیشن CPU-Z آمده و از این نرم افزار استفاده کنید.

اپلیکیشن CPU-Z به عنوان یکی از روش‌ها و نحوه تشخیص مدل cpu به صورت برنامه نویسی شده است که با نصب آن بر روی دستگاه خود می‌توانید به خوبی تمام جزئیات مربوط به پردازنده، از جمله نام صحیح CPU را مشاهده کنید. نکته مهمی که در مورد نرم افزار CPU-Z باید به آن توجه داشته باشید این است که اگرچه یافتن مدل CPU گوشی روش ساده ای است، با این حال برای آن که بتوانید معماری مورد استفاده در CPU گوشی خود را تشخیص دهید، می‌توانید از این نرم افزار استفاده کنید.

نکته جالبی که در مورد اپلیکیشن CPU-Z باید به آن توجه داشته باشید این است که این نرم افزار تنها برای گوشی‌های هوشمند ساخته نشده است و شما می‌توانید این اپلیکیشن را بر روی کامپیوتر خود نیز نصب کرده و از این طریق اقدام به بررسی مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر خود نیز کنید. به دلیل ویژگی‌ها و قدرت بالایی که نرم افزار CPU-Z دارد، می‌توان از آن به عنوان یکی از برترین نرم افزارهای موجود برای تشخیص سی پی یو گوشی نام برد.

CPU X

یکی دیگر از روش‌ها و نحوه تشخیص نوع سی پی یو گوشی استفاده از نرم افزار و اپلیکیشن CPU X است. این اپلیکیشن به نحوی ساخته شده است که در هنگام باز کردن آن، منوهایی در اختیار شما قرار می‌گیرد. از طریق این منوها می‌توانید اطلاعات مختلف گوشی خود نظیر CPU، حافظه، اطلاعات شبکه، باتری، حسگرها، ویژگی‌ها، دوربین، ابزارها و… را از این طریق مشاهده کنید.

البته موضوع مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که در مقایسه با CPU-Z، نرم افزار CPU X اطلاعات کم‌تری را به شما نشان می‌دهد. به همین دلیل اگر قصد دارید تا به صورت دقیق‌تر و کامل‌تر اقدام به تشخیص پردازنده گوشی اندروید کنید، به سراغ CPU-Z آمده و یا اگر قصد دارید تا سریعاً دید کلی نسبت به سخت افزار و نرم افزار گوشی خود داشته باشید، می‌توانید از اپلیکیشن CPU X استفاده کنید.

یکی دیگر از روش‌های تشخیص سی پی یو گوشی، استفاده از اپلیکیشن CPU Info است. نکته جالبی که در مورد این نرم افزار باید به آن توجه داشته باشید این است که اپلیکیشن CPU Info یک نرم افزار منبع باز است و شما می‌توانید کدهای آن را به صورت عمومی از طریق GitHub مشاهده کنید. با نصب این نرم افزار بر روی گوشی خود، می‌توانید به راحتی اطلاعات مختلف دستگاه خود را مشاهده کرده و از این طریق اقدام به تشخیص پردازنده گوشی اندروید کنید.

حرف آخر

در این مطلب از تکنوسان مگ به بررسی آموزش تشخیص نوع پردازنده در گوشی‌های اندرویدی پرداخته و بیان کردیم که چگونه می‌توانید بدون استفاده از نرم افزار یا با کمک نرم افزارهای تخصصی اقدام به تشخیص سی پی یو گوشی خود کنید. توجه به نکات گفته شده در این مطلب به شما کمک می‌کند تا بتوانید سریعاً نوع CPU گوشی خود را تشخیص دهید.

در صورتی که دیدگاه و تجربه خاصی در مورد هر یک از روش‌های تشخیص پردازنده گوشی اندروید دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک گذاشته و از این طریق به سایر کاربران کمک کنید تا بتوانند به بهترین شکل ممکن اقدام به تشخیص CPU گوشی خود کنند.

 

دسته بندی شده در: